Share this blog

maanantai 23. helmikuuta 2015

Uusi alku kunnostetussa asunnossa

Tässä on kotiuduttu taas asuntooni Jämsänkoskelle ja jos jo nyt pitäisi sanoa jotain, mikä täällä on remontin jälkeen parasta, niin tämä aivan mielettömän loistava laminaattilattia. Tässä kuvaa. Väri on loistava, toimii. Ja liikuntaan ja harrastuksiin, mitä täällä on tullut jo tehtyä, niin erilaisia kuntosarjoja, lähinnä jumppapallon päällä uudet 2 kg punnuksia apuna käyttäen.

Torstaista tähän päivään asti, sitä on tullut panostettua enemmän omaan elämään, kuin aiemmin on ollut mahdollista. Täytyy todellakin sanoa, että asuntoni uusi lookki, vaikkakin pintapuoliset muokkaukset ne todellakin vaikuttavat positiivisesti ja kannustavasti tekemään ja toteuttamaan omia unelmia ja miettimään uusia jo toteutuneiden tilalle. ...No ei vaiteskaan. Ainakin toteuttamaan nykyisiä unelmia ja muokkaamaan niiden lopputuloksia mahdollisimman omannäköisiksi ilman, että tällä kertaa olen valmis antamaan periksi niiden toteutumisesta.

Kosketinsoitin ja televisio olisivat vielä ihan mahtavat, mutta onneksi itselle on soitin hankittu, niin pienen paremman pintapuolisen siivoamisen jälkeen on järkevää sekin tuoda tänne. Pääsen soittelemaan iskelmämusiikkia Suomipopin ja rockin lisäksi naapurieni iloksi. Jos nyt totta sanotaan, niin paikallisista kuoroasioista on pitänyt joustaa ja menemättä tilanteisiin, missä voisi saada liikaa vastuuta kuoron asioista. Varsinkin nyt, kun oma asunto on Jämsänkoskella, ei kotikulmilla Länkipohjassa ja koska tällä hetkellä on tarkoitus keskittää ajatukset unelmien toteutumiseen, myös työpaikan saantiin, ei ylimääräisiin toissijaisiin asioihin, kuten liikaa aikaa vievät harrastukset. Mutta tässäpä tätä pohdintaa taas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti