Share this blog

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lisää ajatuksia

Tästä jatkuu. ...Ja alkuun vielä kuvitusta, eli kuva asuntoni vesivahinkoalueelta. Täytyy sanoa, että luojan kiitos, olin paikalla tämän alkaessa ja hivenen mietin aiemmin, mitä tekisin tai miten menettelisin, jos vesivahinko sattuu omalle kohdalle. No nyt on sitten omat kokemukset asiasta. Onneksi olin paikalla, enkä Länkipohjan maisemissa tai jossain muualla tämän alkaessa.
Ja kuten jo mainitsin, niin olen tällä hetkellä mummulassa evakossa seuranani siirtokarjalainen pappani, mummo nukkui pois menneen syksyn aikana. Voitte siis kuvitella, että täällä on välillä pienoista tahtojen taistoa, kun iäkäs pappani kuvittelee polvileikkausten jälkeen kykenevänsä ulkohommiin ja moneen muuhun askareeseen. Onneksi lääkärin sana vaikuttaa autolla ajelemiseen, eli autolla ajelu jää minulle.

...Ja mitä näistäkin asioista pystyy tässä vaiheessa ajattelemaan, ainakin sen, että oppia ikä kaikki. ...Kyllä juu, pää kylmänä pystyy venymään aika hyvin, mutta pitää muistaa myös miettiä omaa elämää remontin jälkeen. Miettiä ja tehdä omaa elämää koskevia ratkaisuja, unelmoida ja toteuttaa ne asiat, minkä toteutus tällä hetkellä onnistuu. Pakko myöntää, että välillä ontuu tämä ajatus, mutta pääasiassa toteutuu hyvinkin kiitettävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti